Nieuws

Speelbos Herperduin is geopend

Geplaatst op 04/04/2017 Op donderdag 13 april opende wethouder van der Schoot om 10.00 uur Speelbos Herperduin, da’s leuk! in Herperduin. De Das en haar burcht zijn er dan klaar voor om vele kinderen te ontmoeten! Tijdens de opening zijn ook de leerlingen van een aantal basisscholen aanwezig. Zij hebben de toegangspoorten ontworpen. De leerlingen van het Hooghuis locatie De Singel hebben deze poorten gebouwd.

Lees meer

Gelukkig hebben we de foto's nog

Geplaatst op 06/03/2017 Nieuw tv-programma over lokale geschiedenis Oss en Bernheze.Maandag 6 maart wordt de eerste aflevering uitgezonden van een nieuwe tv-serie over de geschiedenis van bijzondere plekken in de regio: Gelukkig hebben we de foto’s nog! Dit nieuwe programma is een samenwerking tussen Dtv en Stadsarchief Oss en laat de kijkers een aantal markante plekken in de...

Lees meer

Natuurcentrum De Maashorst hervat wisentexcursies

Geplaatst op 16/01/2017 Na een incident met een wisentstier in het najaar van 2016 is de rust weergekeerd in het wengebied van de wisenten op de Maashorst. Er is nu sprake van een rustige, stabiele situatie en daarom is er ook geen enkele belemmering meer voor excursies in het gebied. Met ingang van zondag 5 februari zijn er weer excursies mogelijk onder begeleiding van ervaren wisentrangers. 

Lees meer

Stadsarchief Oss zet duizenden foto’s online

Geplaatst op 06/12/2016 Vanaf 6 december zijn op de collectiewebsite van het Stadsarchief Oss duizenden foto’s van Oss en omgeving te bekijken: www.stadsarchiefoss.nl/collectie

Lees meer

Jazz in de Lievekamp

Geplaatst op 09/11/2016 Theater De Lievekamp heeft een selectie jazzconcerten samengesteld die net zo divers zijn als dit genre zelf.

Lees meer
Film
Muziek
Gesproken woord
Exposities
Feest, festival & evenementen
Overnachten
Wandelen & fietsen
Eten & drinken
Theater & dans
Kinderen
Sport/sportief
Musea